Actuele berichten:

Op dit moment worden we allen geraakt door de maatregelen die moeten worden genomen tegen de verdere verspreiding van het Corona-virus. Activiteiten van (muziek)verenigingen in heel Nederland zijn inmiddels stil komen te liggen, het (muziek)onderwijs is tot nader moment gestopt of wordt op een andere manier vorm gegeven.

Nu er geen muziekles gegeven kan worden, gaan we het voor onze leden online verzorgen.

Muziek verbroedert en online lessen maken is een mooi alternatief, een welkome afleiding en goed voor de samenwerking. 

I.v.m de uitbraak van de Corona griep zijn de repetities en lessen in Muziekgebouw Het Stedium tot nader order stil gelegd. Geprobeerd wordt nog een deel van de lessen door te laten met een thuisverbinding!!

Nieuwe cursus Muziek Maak Je Zelf

De vorige cursus is half januari succesvol afgerond door de leerlingen met een concertje en een diploma uitreiking. Bij voldoende deelname staat er voor begin maart weer een nieuwe cursus Muziek Maak Je Zelf gepland.

Na de cursus kunnen de kinderen doorgaan met individuele lessen op een muziek instrument via de Stedelijke. De lessen zijn wekelijks op woensdagmiddag van 14:30 – 15:30 uur. Alle lessen worden gegeven in Muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.

Meer weten over de cursus? Neem contact op via telefoonnummer 06-21844411 of kijk voor meer informatie op de website onder “Opleiding”.

Daar kun je je ook aanmelden.

Orkest Stedelijke met Koor Exotherm in Kerstconcert

Ook dit jaar weer een Kerstconcert van het orkest van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen in de Kerk O.L.V. ten Hemelopneming aan de Langekerkstraat in Huissen. Op 21 december as. zal het orkest daar ‘s avonds optreden, samen met het koor Exotherm.

De dirigenten Rudy Böhmer van de Stedelijke en Regina Dominicus van koor Exotherm hebben een programma opgesteld waarin beide groepen afzonderlijk tot hun recht komen, maar ook gezamenlijk.

Dirigent Rudy Böhmer heeft een aantal leuke arrangementen voor koor en orkest geschreven.

 

Wij zouden het fijn vinden als u naar ons komt luisteren.

De aanvang van het concert is 19:30 uur. De kerk is open vanaf 18:45 uur.

De entree is gratis. We hopen dat u geniet van ons concert en stellen wel na afloop een vrijwillige bijdrage op prijs!

Fantastisch bevrijdingsconcert zondag 5 mei in de Stadskerk Huissen

Door het harmonie orkest van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen o.l.v. Rudy Böhmer m.m.v.  Dick van Altena