Stedelijk Orkest Huissen en Orkest Ensemble

Het orkest

Het orkest heeft een rijke klankkleur, omdat naast hout- en koperblazers ook snaar- en toetsinstrumenten ingepast worden. Het staat sinds januari 2019 onder de voortreffelijke leiding van dirigent Rudy Böhmer, die deels ook verantwoordelijk is voor klinkende arrangementen, afgestemd op dit orkest.

Het orkest ensemble

Voorafgaand aan de repetitie van het orkest heeft het orkest ensemble repetitie.  De bedoeling van dit orkest is om de stap van de leerlingen naar het grote orkest kleiner te maken. De repetitie is van 18:30 -19:15 uur en staat ook onder leiding van Rudy Böhmer.

Repetities?

Het orkest repeteert op woensdag avond van 19:30 tot 21:30 uur in Muziekgebouw Het Stedium

Welke muziek?

Nagenoeg alle muziek, die goed te spelen is voor de geoefende muzikant komt op de lessenaar. Veelal in een arrangement van Rudy Böhmer.  Zie huidige repertoire onder aan deze pagina.

Optredens?

In hoofdzaak concerten of bijeenkomsten binnen of buiten in Huissen en omgeving. Het is geen looporkest. Ook concoursen streven wij niet na.

Voor foto-impressies van optredens en andere activiteiten, klik hier.

Concertkleding?

In hoofdzaak zwart met witte accenten

Interesse?

Kom even langs om de sfeer te proeven en je te laten informeren, of vul het formulier onder de link  aanmeldingsformulier in en meldt je interesse in het orkest. We nemen dan snel contact op.