Bij de Stedelijke Muziekopleiding worden de lessen gegeven door gediplomeerde docenten.

Dit zijn onze docenten:

Dianne Bolte

Piano docente. Bij onze vereniging sinds 19 maart 1992.  Dianne heeft in 1990 haar conservatorium studie piano DM (docerend musicus) afgerond bij ArtEZ in Enschede. Dianne geeft op vrijdagmiddag en avond les in het Stedium en indien nodig bij haar thuis. Ze geeft vanaf 1988 pianoles. Sinds 2005 heeft ze ook een pianopraktijk aan huis in Oosterbeek.

Angelika Khovdunova

Piano docente. Angelika is sinds 1 mei 2020 als docent actief bij onze vereniging. Ze geeft op donderdagmiddag en avond les in het Stedium aan een deel van onze pianoleerlingen.

Truus Siddré

Fluit docente

Truus is sinds 1 maart 2020 als docent actief bij onze vereniging. Op woensdagmiddag en –avond geeft zij les in het Stedium aan de fluitleerlingen.

Mike de Geest

Mike is naast docent slagwerk ook instructeur van het slagwerk ensemble. Bij onze vereniging sinds 8 januari 2016. Hij geeft op dinsdagmiddag en op vrijdagmiddag en avond met veel enthousiasme les in het Stedium aan onze slagwerkleerlingen. Daarna is op vrijdag avond het slagwerk ensemble aan de beurt. Zowel bij de leerlingen als bij het ensemble weet hij zijn enthousiasme over te brengen.

Nancy Menheere

Docente saxofoon en klarinet en docente van de cursus Muziek Maak Je Zelf. Bij onze vereniging sinds 11 mei 2016.

De in Australië opgegroeide Nancy vond op haar dertiende haar grote muzikale liefde in de klarinet. Naast klarinet speelt zij saxofoon, piano, gitaar en dwarsfluit. In Brisbane (Queensland) studeerde zij klarinet bij John Harrison (Basklarinettist van het Queensland Symphony Orchestra), zij haalde daar haar ‘Bachelor of Music’ en kwam vervolgens in 1996 terug naar Nederland om klarinet te studeren bij Reinier Hogerheijde in Arnhem aan het ArtEZ.

Hugo van der Wedden

Hugo van der Wedden is een veelgevraagd freelance trombonist en bastrompettist. Hij geeft op woensdag middag met groot enthousiasme les aan onze groot- en klein koperleerlingen. Met name: trombone, bariton en trompet. Hugo is al sinds begin oktober 1995 betrokken bij de vereniging.

Siebren Zijlstra

Siebren geeft sinds september 2022 gitaarlessen bij onze vereniging.

Siebren is op de leeftijd van 8 jaar begonnen met klassieke gitaarlessen in Deventer. Na zijn middelbare school heeft Siebren gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem (2017 – 2021). Hier heeft hij de studie Jazz & Pop met hoofdvak Gitaar gevolgd. Momenteel speelt hij in verschillende bands en duo’s. Sinds 2018 geeft Siebren al gitaarles in zowel Deventer als Arnhem.