Stedelijke Muziekopleiding Huissen

De lessen?

Heel divers. Natuurlijk blaasinstrumenten, koper en hout, maar dat niet alleen. Ook slagwerk melodisch en percussie staan op het programma en niet te vergeten pianolessen.

Sinds enige tijd ook gitaarlessen!! Ook daarvoor hebben we een professionele docent gevonden. Lessen mogelijk vanaf 8 jaar voor 20 minuten per week. Vanaf 12 jaar voor 30 minuten per week. Het bezit van een eigen gitaar is nodig.

Desgewenst kan er voor blaas- en slagwerkinstrumenten op verschillende niveaus worden deel genomen aan muziekexamens.

Voor wie?

Voor iedereen van 6 tot 80 jaar

Wanneer?

Op meerdere dagen/avonden in overleg met de docenten

Optredens?

Tenminste eenmaal per jaar wordt er een showmiddag gegeven voor (groot)ouders, partners, bekenden, waarin de leerlingen individueel en/of in een samenstelling van hun kunnen blijk geven.

Onze leraren en instructeurs.

Onze lessen worden individueel of in groepsverband gegeven door gekwalificeerde docenten. Zij ondersteunen, begeleiden en adviseren de leerlingen tijdens het opleidingstraject.

Interesse?

Vul het formulier onder de link aanmeldingsformulier in en meldt je interesse in een opleiding. We nemen dan snel contact op.

Geslaagden na hun muziekexamen

Bijzondere cursussen

Muziek Maak Je Zelf

Deze cursus is bedoeld om jonge kinderen van groep 4 t/m 7 (ca. 8-10 jaar) op speelse wijze vertrouwd te maken met muziek en muzieknoten lezen door samen te zingen en samen blokfluit te spelen. De kinderen leren daarnaast de instrumenten in een orkest en een slagwerkgroep kennen. Aan het eind van de cursus van 15 lessen is een afsluiting met een concertje van de leerlingen; een diploma uitreiking en een optreden van het orkest. Daarna mag je al een instrument uit kiezen om les te krijgen van een muziekdocent op de muziekschool!

Deze cursus wordt bij voldoende belangstelling in het voorjaar en het najaar gestart en is zeer succesvol.

De cursus is op woensdag om 14.45-15.45 uur in Muziekgebouw Het Stedium.

De kosten bedragen € 79,00 per kind, dat is inclusief een blokfluit en een werkmap.

Aanmelden door de gegevens van uw kind in te voeren in het aanmeldingsformulier

Sjors Creatief

Dit is een activiteit die via de scholen en de gemeente wordt gestart. Via de website van Sjors Creatief kunnen schoolkinderen zich opgeven voor allerlei activiteiten op sport- en cultureel gebied.

Zo kunnen kinderen van de basisscholen zich bij ons aanmelden voor 3 gratis proeflessen.

Kijk ook voor meer informatie in het boek van Sjors Sportief/Creatief, dat je op school hebt gekregen, bij de pagina van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen.

Hiernaast de pagina van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen in het Sjors Creatief boek van 2023/2024.

Kijk op pagina 38. Klik op de foto om naar de website van Sjors Creatief te gaan !!