Proeflessen

Als je op zoek bent naar muzieklessen ben je bij de Stedelijke Muziekopleiding aan het juiste adres.

De vereniging heeft al sinds haar ontstaan ervaring met het zelf opleiden van leerlingen met het doel de leerlingen mee te laten spelen in een orkest of ensemble. Ook de theorie heeft daarbij de aandacht. Wanneer een leerling daaraan toe is wordt hij/zij in overleg ingeschreven om deel te nemen aan een theorie en/of praktijkexamen voor zijn instrument.

Proeflessen

De Stedelijke Muziekopleiding biedt de mogelijkheid voor aankomende leerlingen op blaas- en slagwerk instrument een maand gratis proefles te krijgen. Te starten vanaf het begin van de maand. Dit geldt niet voor piano lessen.

Instrument

De leerlingen van de Stedelijke Muziekopleiding krijgen, indien voorradig, een blaasinstrument gratis in bruikleen.

De examens
De muziekdocenten werken met de leerlingen toe naar het HaFaBra muziekexamen. HaFaBra is een landelijk examen dat afgenomen wordt door MBGF, de muziekbond voor Gelderland en Flevoland. Het examen bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte. Het theorie examen wordt digitaal afgenomen met een tablet en kan ook digitaal worden voorbereid samen met de docent.

De helft van de examenkosten worden gedekt door de vereniging.

Aanmelden

Vul het formulier onder de link aanmeldingsformulier in en meldt je interesse in een opleiding. We nemen dan snel contact op.