• Eerstvolgende cursus Muziek Maak Je Zelf (MMJZ) staat gepland te beginnen na de voorjaarsvakantie als de corona situatie dat toe laat !!
  • Aanmelden voor die MMJZ cursus van 2022 kan al vanaf nu!!
  • Aanmelden voor orkest; ensemble of muzieklessen ook via deze website!

Blaasmuziek

 

Instrumenten

Er wordt les gegeven op klarinet, fluit, hobo, saxofoon, trompet, trombone, fagot, bas en euphonium(bariton). Daarnaast wordt er ook pianoles gegeven.

Indien beschikbaar, krijgt u van de vereniging een instrument in bruikleen (met uitzondering van piano). Dit scheelt u de aanschaf van een instrument!

De bedoeling is dat elke leerling, met uitzondering van de piano leerlingen, na verloop van tijd mee gaat  spelen in het leerlingen ensemble en daarna in het orkest zelf.

 

Koper blaasinstrumenten ->

De lessen zijn wekelijks individueel en duren 20 minuten. De docent maakt in overleg een afspraak voor de lestijd.

 <- Hout blaasinstrumenten

Ook hier geldt: De lessen zijn wekelijks individueel en duren 20 minuten. De docent maakt in overleg een afspraak voor de lestijd.

Piano les ->

Deze lessen zijn ook individueel en duren normaliter 30 minuten. Ook hier geldt dat de docent een afspraak maakt voor de lestijd.

Omdat een piano geen standaard instrument is voor in een orkest of een slagwerk ensemble gelden hiervoor aparte tarieven.

Zie hiervoor de pagina Kosten.

Interesse?

Wilt u meer weten over de lessen, schroom dan niet om contact op te nemen. Stuur een berichtje via onze contact pagina o.v.v. Interesse in opleiding.  Binnen drie werkdagen nemen wij contact met u op.

We kunnen in samenwerking met een docent behulpzaam zijn bij de keuze van het meest geschikte instrument.